Signaler lystest

Så kom dioderne fra niceled.dk, med ledning og formodstande. Min gamle Weller loddekolbe blev fundet frem, og modstandene lodet på (SMD udgaver). Desværre kunne jeg ikke finde en tynd spids – så jeg måtte lode med en til “tagrender”. Ikke helt let med de små dele og en ledning på 0,1mm.

Jeg fik boret et 0,8mm lanterne hul i papirudgaven af mit signal (Skala N) og kunne så let placere dioden. Frem med den gamle strømforsyning, på med ledningerne og så kunne signalet lige pludselig det som det er skabt til, det lyser!

Mit kamera kan desværre ikke tage gode billeder i makro uden lys, så jeg vil forsøge at tage et igen i morgen i dagslys.

Men det vigtigste er at der er rigelig med plads til dioderne inde i lanterne.

Og så opstod endnu en lille ændring til signalerne, jeg mangler et hul i signalets bundplade for at kunne trække ledningerne fra lanternerne ned igennem masten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *