Modul: N-Kgg 1

Dette er det centrale modul i Kagerup Station (Kgg). Modulet er selve stations arealet, med perron og stationsbygninger. Modulet er længere end jeg synes om, men der er ikke nogen oplagte steder at dele dette modul.

Modul Kasse

Jeg har valgt at anvende 12mm krydsfiner til at bygge modulkassen med. For at holde vægten nede er modulet opbygget som en gitter konstruktion.

Vestre side af tegningen er et standard Fremo F1 endestykke, i højre side er et special endestykke som kun passer til N-Kgg 2 modulet.

Mellem endestykkerne er der opbygget et gitter af 12mm krydsfiner som er 38mm højt, dette giver modulet stivhed og styrke.

Oven på denne ligger der i begge sider en plade af 12mm krydsfiner som går helt til kanten. Dette muligør den afrundede form som modulet har i den ene side. Pladen til kant skal også anvendes til at fastføre den tynde dækplade der skal være modulets synlige kant.

Øverste del af modulet er en 50mm styrolit (flamingo) plade, hvorpå modulets landskab bygges. Med denne plade er det umiddelbart muligt at lave landskab med fordybninger på 40-45mm direkte i denne plade til søer, åer og andre fordybninger som skovbunden måtte have.

På styrolitpladen lige under sporet lægges en 3mm krydsfiner plade, så sporet ligger stabilt i den rigtige højde i følge FREMO standarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *