Kurvemodulet

Af en tynd 10mm flamingo plade har jeg knækket nogle stykker af og limet dem på modulet for at skabe nogle forhøjninger i skovbunden.

Derefter har jeg arbejdet modulet igennem med en kniv for at gøre forhøjningerne mindre firkantet og lave fordybninger i den store plade. Der er ikke meget der i naturen er lige, så derfor har alle områder hvor der ikke skal ligge spor fået en tur.

Jeg har også gjort klar til et lille vandløb og en lille sø. vandløbet går under sporet, så jeg skal have fundet noget jeg kan anvende som rør. Elektrikerrør er alt for store, og sugerør er for lille i materiale tykkelsen, så jeg skal finde noget midt i mellem.

Mens jeg med kniven lavede ujævnheder, holdt jeg støvsugeren i den anden hånd – så hele værkstedet ikke blev fyldt med flamingo kugler.

Da flamingoen skrælles af i store kugler, bliver overfladen mere ujævn end en dansk skovbund, nok mere i retning af svensk klippegrund.

Derfor har jeg valgt at give modulet et tyndt lag med almindeligt spartelmasse. Dette lukker flamingo overfladen og udjævner de værste huller og kanter.

Fra i går hvor modulet kun var en træramme, begynder det nu at ligne et rigtigt modul med landskab. Ja, ok – et goldt og øde sne-landskab 😉

Næste skridt bliver at male modulet, både uden på kanterne og inde på landskabet. Da modulet er skovbund skal jeg nok male landskabet brunt som grundfarve. Ved skrænter skal der nok svines med sort og på toppen skal der nok svines med grøn i flere nuancer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *