Signalplader

Så har jeg opdateret mine æts-plader. Jeg havde ikke helt forstået det med overstørrelse og ætsning fra siderne.

Heldigvis havde jeg designet med figurer uden kant, altså kun med fyldning. Så jeg kunne tilføje en kant til alle figurer i den ønskede overstørrelse. Men det gav mig så et andet problem, nu lå figurene for tæt på arket. Jeg fik så gjort planet lidt større og flyttet alle delene så der var mere luft imellem.

Nu skal jeg så igen prøve bygge signalerne i overstørrelse for at sikre mig at jeg ikke har fået ændret noget der ikke skulle ændres.

Jeg havde naturligvis fået ændret et par steder, men det er nu rettet.

Under min kontrol opdagede jeg at Eb og Ee signalerne har vinkeljern på tværs i toppen på bagsiden af signalet. Nå, vinklen på den ene side er nu forlænget så det kan nå på tværs – men så kan det ikke længere være på pladen. Efter at have rykket rundt på arket og efter at jeg tog lidt af kantet, fik jeg det til at være der…

Så nu skal der test bygges igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *