Kurvemodulet

Så blev skovbunden malet, med en Vandyke brun. Igen skifter modulet helt karakter, fra det lyse hvide til en mørk brun.

Jeg har ikke malet hvor der skal opbygges til sporet, så dette ses stadig tydeligt.

I bunden af søen har jeg malet med okker, kobber, og sienna for at give det lidt spil. Derefter har jeg været rundt med en sort farve, nok lige lidt rigeligt – men man skal jo lære.

Søen skal nu have lidt grønne aflejringer langs kanterne, men ellers tror jeg at det meste grønt skal være kunstgræs.

Lokalbanens folk er kommen ud og besigtige røret, der er lagt for at åen kan løbe under sporet.

Der diskuteres lidt hvor der skal gøres plads til fodgængere, da man i forbindelse med byggeriet var nød til at fjerne den gangbro der var på stedet.

I forbindelse med byggeriet skal der også laves to overgange der hvor skovstierne krydser sporet. Nu mangler jeg en god måde at lave skovstier på, det er jo en blanding af grus og tør sammenpresset jord.

Landmåleren har nu sikret sig at der er plads til gangbroen, og man er nu klar til at fjerne den dæmning der har holdt vandet væk fra området under nedlægningen af røret.

Nu skal jeg have anskaffet mig noget 3mm flykrydsfiner, så jeg kan lave underlaget til sporet. Selv om dette ikke er et Fremo modul skal det jo have to Fremo standard tilslutninger, og så kan jeg jo lige så godt lave det efter standarden. Det giver mig jo også lidt øvelse for det går løs med de rigtige moduler.

Jeg havde først malet røret i granit, men det blev alt for blankt. Så nu har jeg blandet en grå farve der ligner mere beton.

Farverne er i virkeligheden ikke så mørke som på billedet, men bruger jeg blitz bliver farverne alt for røde. Jeg må spare samme til et bedre kamera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *