Testbane og materiel

For at designe min testbane er jeg nød til at vide hvor lille en radius jeg kan anvende, toget skal jo kunne køre rundt – da den også skal kunne anvendes til at indkøre nye lokomotiver.

Lokalbanens tog er jo meget forskellige, men det tog jeg forventer at have problemer med radius, må være det med flest aksler, samt det med de længste vogne. Flest aksler må være Litra MX, og de længste vogne må være ståltogets fladvogne. Jeg forventer ikke de store problemer med Lint toget.

Derfor er jeg nød til at anskaffe mig en MX, hmm den findes to jo ikke til skala N. Det gør MY derimod, og der er netop kommet en ny version af MY fra Kato – så det passer perfekt. Så må jeg jo se om jeg kan ombygge denne til en MX senere. Jeg har også bestilt to fladvogne, en RS og en Samms.

Nu må jeg jo så vente til de kommer hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *