Modul: N-Kgg 2

Dette er det andet moduler i Kagerup Station (Kgg). Modulet er den nordlige del, med sporet deles mod Gilleleje og Tisvildeleje. Modulet har et krydsspor som jeg nok er nød til at fremstille selv, da det nok ligger mellem de 10 og 20 grader som er standard. Begge spor ender i et standard FREMO endestykke F1, så stationen kan forbindes med andre moduler.

Modulkassen

Modulet fremstilles i en gitterstruktur for at mindske vægten.

Modulet har en del skæve vinkler for at banen kan have de rigtige vinkler i forhold til forbilledet samt en skalakorrekt størrelse.

I venstre side er et overgangs stykke til N-Kgg 1 modulet, mens der i højre side er to standard Fremo F1 modulendestykker.

Mellem endestykkerne er der opbygget et gitter af høvlet forskallingbræder, som er 46mm højt, dette giver modulet stivhed og styrke. Forskallingbræderne er hævet 2mm over bunden af modulet, så modulet hviler på kanterne.

Oven på disse ligger der stykker af 12mm krydsfinerplade, som går til kanten og hjørner. Dette muligør den afrundede form som modulet har i den ene side. Små stykker forskalling er lagt ind for at fastgøre den tynde dækplade der skal være modulets synlige kant.

Øverste del af modulet er en 40mm styrolit (flamingo) plade, hvorpå modulets landskab bygges. Med denne plade er det umiddelbart muligt at lave landskab med fordybninger på 30-35mm direkte i denne plade til søer, åer og andre fordybninger som skovbunden måtte have.

På styrolitpladen lige under sporet lægges en 3mm krydsfiner plade, så sporet ligger stabilt i den rigtige højde i følge FREMO standarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *