Spor N

Efter mange overvejelser har jeg nu valgt at lave banen i størrelse N (1:160).

Det har været en svær beslutning, da HO var det lette valg når man kigger på udbud og anvendelse.

Men jeg har droppet ideen med moduler, og valgt at banen skal hænge på en væg så den hurtigt kan pakkes ud og ind. Jeg forventer at skulle arbejde meget lidt af gangen, men i mange år på banen – derfor er det nødvendigt at det tager kort tid at finde den frem, og pakke den væk igen.

Jeg forsøgte med baner i størrelse HO for en plade på 2,5m x 1,5m, men det er nu ikke meget man kan opbygge på denne størrelse.

Så var det straks lettere med banen i størrelse N, her kan man bygge en størrer bane.

Så langt, så godt. Men nu skal jeg til at finde ud af hvad skinne Code er for noget, indtil nu har jeg fundet ud af at det er højden på skinnen, og at nu lavere Codens nummer er, desto mere ligner den de rigtige skinner.

Jeg må til at læse lidt mere på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *