Fremstillingsmetoder – den lette

Da jeg fra starten ikke havde nogen ide til hvordan denne opgave skulle løses, har jeg løbende dokumenteret mine overvejelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man nu ikke kan købe et s-tog, er den simple løsning jo at få nogen andre til at bygge det.

Jeg har kontaktet Jörgen Edgar, som bygger tog i størrelse N på bestilling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jörgen Edgar laver sine modeller i klar plast, se mere på hans site eller på Skala-N.dk. Han har tidligere lavet Litra SA som vitrine model, og ville gerne lave overdelene for 6000 SEK, som virker rimeligt da toget jo består af 8 vogne. Men han har i øjeblikket meget travlt, så det vil først kunne blive i efteråret 2009. Det gav mig lidt tid til at vurdere om jeg vil kunne lave det selv, og hvis det ikke er mig muligt, kunne jeg så falde tilbage på denne løsning.

Nå – men selv om det er let, skalere det jo ikke rigtigt, og jeg vil jo gerne have flere togsæt – ideen er nok droppet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *