Dansk S-Tog 4 generation i størrelse N

Jeg ville virkelig gerne have et s-tog på banen, for man kan vel ikke lave Hillerød station ude disse, men det findes jo ikke i størrelse N (efter hvad jeg har kunne finde ud af).

Jeg har kontaktet Jörgen Edgar, som bygger tog i størrelse N på bestilling. Han har tidligere lavet Lita SA som vitrine model, og ville gerne lave overdelene for 6000 SEK, som virker rimeligt da toget jo består af 8 vogne. Men han har i øjeblikket meget travlt, så det vil først kunne blive i efteråret 2009. Det giver mig lidt tid til at vurdere om jeg vil kunne lave det selv, og hvis det ikke er mig muligt, kan jeg så falde tilbage på denne løsning.

Jeg har også kontaktet DSB for at forhøre mig om muligheden for at få tegninger eller ligende på toget. På Siemens (en af producenterne) hjemmeside har jeg fundet en PDF med reklame for toget, og da jeg kiggede i den engelsksprogede version var der en tegning med mål – desvære som billed og ikke vektorgrafik. Det er dog meget bedre end ingenting. De to PDF’er har jeg lagt op til dette site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *